“A je i fortë, a do me m’rreh a çka?”, debat i ashpër mes Gjinovcit e Haraqisë

Share Messenger

Debat i ashpër është zhvilluar në mes të anëtarit të LDK’së Astrit Haraqija dhe aktivistit Rron Gjinovci në emisionin ‘Pressing’ në T7.Haraqija dhe Gjinovci nuk janë pajtuar për shumë çështje.“Ti as s’je në LDK. Ke hy ke dalë, Lista Rugova diçka.. poshtë e përpjetë’, tha Gjinovci.

“Unë jam Lista Serbska”, ia ktheu Haraqija me ironi.“Unë jam LDK prej vitit 1994. Unë me 27 vjet e kam udhëheq Gjakovën, me 30 vjet jam bo ministër”, shtoi anëtari i LDK’së.“A je i fortë, a trim, a do mem rreh a çka”, pyeti Haraqija- Gjinovcin gjatë debatit.

“Kallxom çka ke prodhu ti përveç aktakuzave që tu kanë ngrit”, e pyeti Gjinovci të cilit Haraqija ju përgjigj me “deri sot asnjëherë s’jam i dënuar”.

Share Messenger

Më të lexuarat