Ja sa është e re gruaja e fundit e Ibrahim Tatlises!

11 Shares Share Messenger

Ibrahim Tatlises i njohur me shkurtesën Ibo është i njohur në Turqi, dhe është një ndër këngëtaret më të famshëm e njëkohësisht më i dashur për publikun turk.

Nga një fshat i varfër Ibo u bë ikona e muzikës turkë në mbarë botën. Me famën u rrit edhe pasuria e tij.

Tatlises ishte në lidhje me femrat më të bukura në Turqi, me të cilat u nda në kohë të ndryshme.

Ai në emisionin e tij ‘Ibo Shoë’ pati mysafirë femrat më të famshme dhe më të talentuara të Turqisë.

Pas sulmit Ibrahim më nuk mirret me muzikë dhe fama e tij pësoi një rënie, por jo sa për t’i larguar edhe femrat prej tij.

Ai tani është i martuar me një bjonde mjaftë të bukur dhe të re me të cilën ka edhe fëmijë. Ayşegül Yıldız është emri i gruas së tij, e cila i qëndron pranë edhe pas fatkeqësisë.

Share Messenger

Më të lexuarat