Ja për herën e sat bëhet gjysh Donald Trump!

Share Messenger

Eric Trump dhe bashkëshortja e tij Lara kanë mirëpritur fëmijën e tyre të parë së bashku.

Foshnja erdhi në jetë sot, dhe quhet Eric “Luke” Trump, lajmin e zbuloi vetë Eric, përmes Twitter-it.

Luka është nipi i nëntë i Presidentit të Amerikës, Donald Trump. Nëse nuk e keni ditur, Eric është njëri nga djemtë e Donald Trump.

Share Messenger

Më të lexuarat