Ismet Beqiri “sulltani” i Kodrës së Trimave, momenti kur shpalli fitoren në lagjen e “të fortëve”

Share Messenger

Ismet Beqiri ka arritur edhe një fitoren në degën e tij, degën e 5-të në Kodrën e Trimave.

LDK ka dalur e para në këtë degë duke i prirë fitores së Përparim Ramës në balotazhin për kryeqytetin.

Beqiri ka publikuar videon kur para anëtarëve të degës shpallë fitoren e LDK-së në këtë degë dhe më pas edhe në kryeqytet.

Dega e pestë e LDK-së e cila është drejtuar shumë vite nga Beqiri ka shumë më e fuqishmja që nga paslufta e kësaj partie në kryeqytet.

https://www.facebook.com/watch/Ismet-Beqiri-1776091339290077/

Share Messenger

Më të lexuarat