Isa Mustafa: Leze Qena ishte përherë në shtëpitë tona

Share Messenger

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se Kosova dhe bota artistike shqiptare sot humbi ikonën e kulturës, aktoren Leze Qena.“Një grua e mrekullueshme, simbol i emancipimit tonë. Lezja ishte përherë në shtëpitë tona, në familjet tona.
Lezja do te mbetet e kujtuar dhe e respektuar përher”, ka shkruar Mustafa në Facebook.

Share Messenger

Më të lexuarat