IPHONE 8 MUND TË XHIROJË VIDEO 4K ME DY KAMERA

Share Messenger

 

Sipas pohimeve, iPhone 8 do të mund të xhirojë video 4K në 60fps, ashtu si me kamerën e pasme, po ashtu edhe atë të përparme.

Duke pasur parasysh potencialin dhe karakteristikat e e çipsetit të ri A11, nuk ka dyshim se çipseti do të ketë fuqi të procesorit për këtë mbështetje.

Share Messenger

Më të lexuarat