Icardi i përgjërohet Wanda Narës: Nëse nuk ma fal, unë s’do të luaj futboll kurrë më

Share Messenger

Saga mes Icardit dhe Wanda Narës nuk ka të ndalur. Dje u raportua se Wanda Nara kishte angazhuar një hetues, i cili kishte zbuluar bisedat e fshehta të Icardit me modelen China Suarez.

Hetuesi gjeti biseda të Icardit me China Suarez, ku ajo i kërkoi të shiheshin, duke iu lutur dhe duke i thënë:” Sa keq që je kaq i famshëm, po vdes të të shoh “,” Unë dua të të shoh në një bar vetëm ne të dy”.

Ndërsa China Suarez ka mohuar çdo përfshirje, duke siguruar që ai nuk e njeh Mauro Icardi, sulmuesi i Paris Saint-Germain ka braktisur stërvitjet me ekipin e tij për të provuar një pajtim me gruan e tij.

Sipas thashethemeve, futbollisti po bën gjithçka për të marrë një falje nga Wanda dhe madje tha frazën tronditëse: “Nëse nuk më fal, nuk do të luaj futboll kurrë më”.

Share Messenger

Më të lexuarat