Haziri për zgjedhjen e Osmanit: Veç vonim se shpëtim s’ka, do të përmbyllet suksesshëm

Share Messenger

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri ka komentuar zhvillimet e fundit politike që po ndodhin në vend sa i përket çështjes së presidentit.

Haziri thotë se i gjithë ky proces do të përmbyllet suksesshëm.

“Veç vonim se shpëtim nuk ka. Do të përmbyllet suksesshëm në fund dhe do të evitohet kriza politike”, tha Haziri në ATV.

Ndryshe, votimi i presidentit nuk po arrin të ketë kuorum, pasi në rundin e parë dhe në përsëritjen e këtij rundi nuk kanë arritur t’i sigurojnë 80 vota.

Share Messenger

Më të lexuarat