Gati 400 mijë euro i përfiton Suhareka grant nga performanca komunale

Share Messenger

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka njoftuar për një grant të fituar nga kjo komunë si shkak i përformancës të mirë komunale.

Shuma e këtij granti është 392,327,78 euro e cila bashkëfinancohet nga Ministria e Pushtetit Lokal, Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, Suedia dhe Norvegjia.

Ky është njoftimi i plotë i kryetarit Muharremaj:

Share Messenger

Më të lexuarat