Gashi i drejtohet Kurti me fjalët e tij: Mundesh, por shkarkohesh

Share Messenger

Në seancëne jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për rrëzimin e qeverisë Kurti, të thirrur nga LDK’ja, Arben Gashi ka thënë se Kurti e ka humbur kotrollën dhe po kërkon dominim politik.

Arben gashi, nga LDK’ja ha se Kurti nuk deshi paqe e qeverisje me duar të pastra por dominim politik, e jo paqe me partnerët tjerë.

“Kurti deshi dominim politik, jo paqe. Ai ka humur kontrollën dhe shkatërroi miqësinë me SHBA’të, partnerin tonë strategjik”, tha Gashi në Kuvend.
Ndërsa, shtoi se Kurti për 50 ditë detyrë nuk solli asgjë tjetër përveç që bëri që Amerika të tërhiqet nga ne

Share Messenger

Më të lexuarat