Fotografi rrëqethëse pas uraganit Maria (Foto)

21 Shares Share Messenger

Uragani Maria që goditi Porto Rikon më 20 shtator, la pas shumë dëme, duke nisur nga ndërprerja e rrjetit të energjisë në tërë vendin, shkatërrimi i rrugëve, i shtëpive etj.

Sipas fotove që po qarkullojnë në internet, shihet asfalti i shkatërruar, rrugët e pakalueshme, njerëz që qajnë et.

Shikoni fotot dhe vlerësojeni sa ka qenë shkatërrues ky uragan.

Share Messenger

Më të lexuarat