Ëndrra e çdo mashkulli, këto janë ushtaret më të bukura që ua kanë parë sytë

Share Messenger

Kthehemi pas në kohë kur ushtaret vajza zakonisht shërbenin në role ndihmëse dhe ishin larg operacioneve ushtarake gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Në ditët e sotme, gratë ushtarake nuk njohin kufij – ato shërbejnë në ushtri, në marinë, në forcat ajrore, në policinë ushtarake dhe në shumë zona, ushtaret gra janë po aq të afta sa ushtarët meshkuj – dhe ato kanë edhe një plus: duken të mahnitshëm.

 

Share Messenger

Më të lexuarat