E bija e Lutfi Hazirit pozon përsëri, gjithë sytë te fustani i saj!

Share Messenger

Kënga Haziri tashmë sa ditë ndodhet për vizitë në Egjipt.E bija e të parit të Gjilanit, ka shkuar atje me ftesë speciale nga një mike e saj e kahershme.
“Shoqja ime më e mirë po martohet dhe unë do të jem përcjellësja e saj…”, ka shkruar Haziri midis tjerash.

Ndryshe, gjithë vëmendja shkon te fustani i saj, i cili i nxjerr në pah linjat e trupit të saj të formuar.

https://www.instagram.com/challenge/?next=/kengahaziri/%253Futm_source%253Dig_embed

Share Messenger

Më të lexuarat