Donika Gërvalla prapë i ngatërron flamujt në Twitter

Share Messenger

Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës që drejtohet nga Donika Gërvalla ka ngatërruar përsëri flamujt, teksa kanë uruar shtetin e Andorrës me rastin e ditës së pavarësisë.Në postimin e publikuar faqen zyrtare në ‘twitter’ të MPJ-së, në vend të flamurit të Andorrës është vendosur flamuri i shtetit të Moldavisë.“Me rastin e Ditës së Pavarësisë së #Andorrës, urojmë një ditë të lumtur dhe prosperitet të vazhdueshëm për të gjithë qytetarët e Moldavisë
Kosova mezi pret të forcojë marrëdhëniet me Moldavinë”, është teksti origjinal i postimit.

Se flamuri është i Moldavisë e tregon edhe vetë ‘twitter’ vetëm nëse e afron kursorin dhe shënon “Flag of Moldova”Screenshot i postimit origjinal ku MPJ ka ngatërruar flamurin e Andorrës me atë të Moldavisë.

Flamujt e Andorrës dhe Moldavisë kanë ngjyrat e njejta, megjithatë dallojnë jashtëzakonishtë shumë në simbolet që kanë brenda flamurit.Flamuri i AndorrësFlamuri i MoldavisëKjo nuk është hera e parë që bëhen lëshime të tilla nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës. Më herët kishin ngatërruar flamurin e NATO-së me atë të Kombeve të Bashkuara.

Share Messenger

Më të lexuarat