Dizajni i ri i portalit FishMedia: Eksperiencë e re për lexuesit

Share Messenger

Portali FishMedia para jush prezentojme një dizajn komplet ndryshe nga ai paraprak, një portal me dizajn shumë më  të navigueshëm, dizajn që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha arikujve. Qe nga viti 2011 dhe fillimi i punes kjo është hera e tretë që po peson nje kesi lloj ndryshimi, por ky i fundit eshte nje dizajn shumë i vecant.

Dizajni i ri, i punuar  dhe zhvilluar nga kompania “Kutia”, dallohet nga sajtet tjera , është i përshtatshem për të gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.

 

Në dizajnin e ri, do të shuhen disa rubrika e do të shtohen disa tjera.  Ndërkohë do të lëshohen edhe rubrika tjera si dhe jane duke u testuar forma të tjera atelrnative me video.

Ne ju falënderojmë për sugjerimet e juaja. Tek ju mbetet që tash ta shijoni dizajnin dhe risitë që po ua ofrojmë. Të vazhdoni ti ndjekni lajmet e fundit në portalin FishMedia.

www.fishmedia.info

 

Share Messenger

Më të lexuarat