Dizajni i ri i portalit FishMedia, pëlqehet nga lexuesit e FishMedia (FOTO)

Share Messenger

Dizajni i ri i portalit FishMedia, po pëlqehet nga lexuesit e portalit. Shumë email kanë arritur në emailin tonë, duke shprehur kështu pelqimet për dizajnin e ri.

Portali FishMedia para disa ditë ka prezentuar një dizajn komplet ndryshe nga ai paraprak, një portal me dizajn shumë më  të navigueshëm, dizajn që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha aritikujve.

Që nga viti 2011 dhe fillimi i punës kjo është hera e tretë që po peson një kesi lloj ndryshimi, por ky i fundit është një dizajn shumë më i veçant.Dizajni i ri, i punuar  dhe zhvilluar nga kompania “Kutia”, është i përshtatshem për të gjilla llojet e pajisjeve elektornike nga telefonat mobil, tabletat e ndryshe deri tek kopjuteret.Në dizajnin e ri, do të shuhen disa rubrika e do të shtohen disa tjera. Ndërkohë do të lëshohen edhe rubrika tjera si dhe janë duke u testuar forma të tjera atelrnative me video.

Ne ju falënderojmë për sugjerimet e juaja dhe pelqimet qe po i beni dizajnit te ri, gjithashtu sugjerimet, opinionet, foto, videot tuaja mund të vazhdoni ti dergoni tanimë në email  tone të ri [email protected]

Tek ju mbetet që tash ta shijoni dizajnin dhe risitë që po ua ofrojmë. Të vazhdoni ti ndjekni lajmet e fundit në portalin FishMedia.

 

Faleminderit,
FishMedia staff,

www.fishmedia.info  

Share Messenger

Më të lexuarat