Delet e menqura, kështu falenderojnë qenin që i shpëtoi nga ujku – Pamjet

236 Shares Share Messenger

Qentë janë kafshët më të ndjeshme, më të sinqerta dhe besnike. Ka raste të panumërta që e dëshmojnë këtë.

Njëra ndër to është padyshim ky rast, ku në foto mund të shihet qeni i gjakosur në mbrojtje të kopesë së deleve, duke pushuar pas luftës ndaj një ujku.

Ashtu sic shihet edhe në foto, delet i afrohen të themi për të shprehur mirënjohjen e tyre për sakrificën e tij dhe për ta përgëzuar për trimërinë në mbrojtje të tyre.

Në këtë rast vlen pyetja: Sa jemi mirënjohës ndaj shoqërisë së sinqertë, e cila e ndjenë dyfishin e dhimbjes tonë!

Share Messenger

Më të lexuarat