Çfarë është kjo? Fansat e BMW janë ‘tronditur’ nga njoftimi i modelit të ri

Share Messenger

29 nëntori është në derë dhe këtë vit nuk janë vetëm nostalgjikët që e presin.

Mënjanë shakanë, kjo është dita kur BMW do të zbulojë XM, një SUV i fuqishëm dhe i elektrizuar nga i cili do të dalë një model i ri i rezervuar për departamentin M.

Dhe duke gjykuar nga fotot që kanë rrjedhur, bëhet fjalë për një SUV luksoz që do të marrë një shprehje të veçantë të dizajnit jokarakteristik për modelet e tjera në ofertën e BMW-së.

Le të shpresojmë vetëm se “ekspresiviteti më i madh në 50 vitet e BMW M” i shpallur ende shkon përtej “veshkave” të mëdha dhe akoma më të lehta.

Duke folur për dritat, dritat e holla në skajet do të jenë edhe më intriguese, duke sugjeruar që fenerët të vendosen pak më poshtë. E gjithë kjo do të nënkuptonte një shprehje krejtësisht të re të dizajnit. Duke gjykuar nga komentet, BMW mund të mendojë edhe një herë nëse do të vazhdojë në këtë drejtim apo është koha për disa zgjidhje më kreative.

Duke u rikthyer te fotografitë e mëparshme të spiunazhit, modeli i ardhshëm nën markën M duhet të ofrojë dimensionet e modelit BMW X7, por në një paketim shumë më dinamik.

Nën kapak, pritet të jetë një motor V8 i famshëm me turbo dyfishtë, i cili me mbështetjen e një motori elektrik thuhet se do të japë një minimum prej 750 kuaj fuqi.

Dhe më e mira nga të gjitha, BMW XM e prodhimit mund të dalë në rrugë në pak më shumë se një vit.

https://www.facebook.com/BMW.M/photos/a.170552206315151/4446448488725480/?type=3

Share Messenger

Më të lexuarat