Bukuroshja shqiptare e ka jetën luks, e burrin milioner … por “bahçen” anash dot se lë!

Share Messenger

Emina Çunmulaj është e martuar, dhe është nënë e dy vajzave.

Ndonëse ajo ka një jetë luskoze, di të shfaqet kaq e thjeshtë përherë, shkruan IO.

Ndonëse ka 5 vitë që jeton mes luksit, Emina nuk lë anash “bahçen”, madje kujdeset për të, personalisht.

Thjeshtësia që ajo përqon, e bën të duket edhe më e bukur, dhe e veçantë!

https://www.instagram.com/challenge/?next=/eminacunmulaj/%253Futm_source%253Dig_embed

Share Messenger

Më të lexuarat