Brenda kompleksit 5 miliardë dollarësh të Apple (Foto/Video)

Share Messenger

Apple tani është në përfundim të kompleksit të ri 5 miliardë dollarësh, i quajtur Apple Park.

Punëtorët tashmë kanë filluar të lëvizin në të që nga prilli, por kompleksi ende nuk është i përfunduar, dhe ende është duke u punuar shumë në të.

Disa punëtorë kanë postuar fotografi në snapchat nga brenda ndërtesës, disa nga to duken zonat që janë ende duke u punuar e disa të tjera shfaqi interierin ‘hapësinorë’ të kompleksit.

via GIPHY

Share Messenger

Më të lexuarat