‘BOMBA’ e mbrëmjes: Ja kush po e blenë Milanin

16 Shares Share Messenger

Silvio Berlusconi ka bërë një deklaratë befasuese.

Ish pranuari i Milanit ka thënë se nëse vazhdon kështu, do ta blej sërish klubin.

“Nëse klubi vazhdon me këtë ritëm të ngadalshëm, do të doja ta blejë sërish”, ka thënë Berlusconi.

“Njerëzit më pyesin se përse e shita Milanin, por erdhën gjërat ashtu dhe nuk mund të vazhdoja ta shihja në atë gjendje”.

“Por një gjë po ua bëjë me dije, se herët a vonë do ta blej sërish Milani dhe ta dërgoj në vendin ku edhe e meriton”, ka shtuar më tej Berlusconi.

Share Messenger

Më të lexuarat