Bizneset në vështirësi financiare, ende nuk janë transferuar të gjitha pagat nga pako emergjente

Share Messenger

Qysh nga 11 prilli ka filluar aplikimi, me qëllim përfitimi nga pako emergjente.

Eshtë një numër i madh i kompanive private të cilët kanë aplikuar për të punësuarit e tyre, e që vështirësit e disa bizneseve janë shfaqur që nga muaji Mars, shkaku i pandemisë Covid 19.

Ndonëse shumë puntorë të kompanive private i kanë marrë të ardhurat që u takojnë, disa prej tyre janë ende në pritje për tu transferuar të ardhurat nga pako emergjente. Disa kompani ende nuk kanë përfituar as për muajin Prill.

“Jo ende nuk kemi perfituar nga Pakoja Emergjete as për muajin Prill, jemi në vështirësi financiare dhe kërkojmë që të zbatohen” kanë thënë disa biznese për portalin FishMedia.

Për sa i përket Pakos për Rimëkëmbje Ekonomike, ende nuk ka asgjë konkrete për këtë çështje.

Share Messenger

Më të lexuarat