Biden tregon një ngjarje të prindrëve të tij të varfër

Share Messenger

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka thënë se i kujtohet kur prindërit e itj nuk kishin para të mjaftueshme për t’i paguar të gjitha faturat.

E për këtë thotë se si president do të bëjë gjithçka për t’i ulur kostot familjare.
“Mbaj mend që u ula në tryezën e ngrënies së mamasë dhe babait tim dhe i shikoja ata të zgjidhnin se cilat fatura do të paguanin atë muaj, sepse nuk kishin para të mjaftueshme për t’i paguar të gjitha. Kjo është arsyeja pse unë po bëj gjithçka në fuqinë time për të ulur kostot për familjet”, ka shkruar Biden në Facebook, të dielën.

https://www.facebook.com/joebiden/posts/180008214603681

Share Messenger

Më të lexuarat