Bëjeni këtë truk me telefon, dhe do të befasoheni çfarë do të shihni në shtëpinë tuaj (Video)

Share Messenger

Ky është një truk fare i thjesht, merreni një kasetë ngjitëse vejani në blicin e telefonit dhe bëjeni me ngjyrë të kaltër, më pas përmes kësaj drite do të vëreni se sa e ndotur është shtëpia juaj.

Kjo metodë është e ngjashme me dritat ultravjollcë që përdorin hetuesit e krimeve të rënda par ti parë provat që nuk shihen me sy.

Share Messenger

Më të lexuarat