Bashkëshortja e ish-kryeministrit Kurti boton libër

Share Messenger

Bashkëshortja e ish-kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, Rita ka botuar libër.

Kështu bëri të ditur vet Kurti në një postim në Facebook, ku tha se libri “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21” ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë.

“Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21”. Ky libër ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë teksa bazohet në hulumtimin dhe studimin e tezës së saj të doktoratës”, ka shkruar Kurti në postim.

Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20…

Gepostet von Albin Kurti am Donnerstag, 4. Juni 2020

Share Messenger

Më të lexuarat