Arta Elezaj bartë orë dore e cila kushton më shumë se 30 mijë euro

Share Messenger

Arta Elezaj ka shpenzuar shumë për orën e dorës.

Aktorja shqiptare, Arta Elezaj, është komentuar shpesh për udhëtimet që bën në vende të shtrenjta.

E sigurisht se nuk mbeten pa u komentuare dhe veshjet e saj të cilat kushtojnë shumë.

Arta bartë orë dore e cila kushton 30.850 euro dhe kjo është bërë e ditur nëpërmjet një postimi nga faqja në Instagram ‘whattheywearin”.

Arta Elezaj është aktive në rrjete sociale dhe ndiqet nga një numër i madh i njerëzve.

Share Messenger

Më të lexuarat