Arbana shtatzënë, pozon me barkun e rrumbullakosur

Share Messenger

Çifti dhanë lajmin e bukur me publikun më 7 maj në ditëlindjen e tyre të përbashkët, dhe në mediat thuhet se ata janë duke pritur një djalë.

Instagram, së fundmi ka ndarë një imazh ku vëmendjen merr barku i saj i rrumbullakosur.

Ndjekësit nuk kanë hezituar ta komplimentojnë dhe njëkohësisht ta urojnë për bebushin.

https://www.instagram.com/challenge/?next=/p/CAVpUs9A_MF/%253Futm_source%253Dig_embed%2526utm_campaign%253Dloading

Share Messenger

Më të lexuarat