Aktorët e njohur të Hollywood kapen ‘mat’ duke u puthur në një shëtitje

Share Messenger

Lucy Hale dhe Skeet Ulrich janë parë duke u puthur.

Të dy duket se ishin një çift i ri ndërsa putheshin dhe mbaheshin për dore ndërsa ishin ulur jashtë me ushqimin dhe kafen e tyre.

Lucy dhe Skeet goditën Sweet Butter Kitchen në zonën Sherman Oaks, duke mbajtur afër me krahët rreth njëri-tjetrit ndërsa ecnin për në restorant.

Ndërsa prisnin për një tryezë, ata qëndruan afër dhe dukeshin të pandashëm, ndërsa përqafoheshin njëri-tjetrin, krah për krah, ballë për ballë dhe gjithashtu me Skeet që qëndronte pas Lucy dhe i varnin krahët rreth qafës dhe shpatullave.

Share Messenger

Më të lexuarat