AKP pezullon dhënien me qira të pronave

Share Messenger

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka njoftuar se ka pezulluar veprimet ne lidhje me shpalljet publike për Qiradhënie të aseteve me karakter specifik.

AKP i është drejtuar mediave me anë të një njoftimi ku ka treguar edhe për pezullimin e shpalljeve publike për Qiradhënieve.

Në përputhje me kërkesën e Qeverisë së Republikës se Kosovës të datës 10 mars 2020, Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) njofton publikun dhe palët e interesuara për pezullimin e të gjitha veprimeve në lidhje me shpalljen publike për Qiradhënie të Aseteve me Karakter Specifik të datës 06 shkurt 2020.

Share Messenger

Më të lexuarat