Abdixhiku: Të mobilizohemi dhe të punojmë fort deri në fitoren e madhe të 14 nëntorit

Share Messenger

Kryetari i Lidhjes Demokratik të Kosovës, Lumir Abdixhiku, gjatë tubimit të sotëm në Istog, në fjalën e tij, ndër të tjera, tha se këto nuk janë thjeshtë zgjedhje të rëndomta e cikle lokale, por janë një çast kur determinohet qartë rruga dhe fuqia e rikthimit të madh të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Na ndajnë edhe 2 ditë nga momenti i zgjedhjeve lokale, nuk janë thjeshtë zgjedhje të rëndomta e cikle lokale, por janë një çast kur determinohet qartë rruga dhe fuqia e rikthimit të madh të Lidhjes Demokratike të Kosovës”, tha Abdixhiku.

Më tej, Abdixhiku, bëri thirrje që secili të mobilizohet dhe të punoj fort deri në fitoren e madhe të 14 nëntorit.

Share Messenger

Më të lexuarat