“Me 6 tetor mund t’i themi PO Autostradës së Dukagjinit dhe JO ndarjes së Kosovës”

Share Messenger

Ish-kryetari i Pejës nga radhët e AAK-së Ali Berisha ka folur mbi zgjedhjet e 6 tetorit.Berisha shkruan se Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është e sigurtë në rrugën drejt fitores historike.Berisha theskon se Ramush Haradinaj e ndali ndarjen e Pejës dhe sot do të ndalë ndarjes e Kosovës.

“Është pikërisht Ramush Haradinaj, ai që e ndali ndarjen e Pejës e edhe sot po e ndal ndarjen e Kosovës, po e ndal diskriminimin e Dukagjinit që u la në harresë për shumë vite”Ai foli edhe për autostradën e Dugagjinit ku thotë se nëse AAK fiton me 6 tetor kjo ëndërr do të bëhet realitet.“Me 6 tetor mund t’i themi PO Autostradës së Dukagjinit dhe JO ndarjes së Kosovës”

Share Messenger

Më të lexuarat