16 vjet u përkujdes për veturen e Ibrahim Rugoves, tregon diqka interesante!

29 Shares Share Messenger

Megjithëse ishte njeriu qe për kaq shume vjet u kujdes për veturat Rugovës, thotë që vetëm një herë në jetën e tij e kishte takuar ish-presidentin.

Me disa vetura të tipit Chevrolet udhëtonte ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova.

Ani pse kohë më parë e bartnin njeriun më me peshë të vendit, ato tashmë janë në një gjendje jo fort të mirë, të parkuara në oborrin e Kuvendit të Kosovës.

Dikur ato shkëlqenin.

Për to përkujdesej Xhemajl Hasani nga Prishtina, raporton T7.

Për 16 vjet, ishte ai që vullnetarisht pastronte veturat e Rugovës.

Madje Hasani i mban mend edhe të gjitha veturat që i kishte Rugova.

Ai e kujton edhe vitin 2004, kur u bë atentat ndaj presidentit të ndjerë, dhe më pas vetura ishte dërguar për t’u pastruar.

Megjithëse ishte njeriu qe për kaq shume vjet u kujdes për veturat Rugovës, thotë që vetëm një herë në jetën e tij e kishte takuar ish presidentin.

Në fund, Hasani thotë që pavarësisht që klasa politike në Kosovë ka njerëz të zgjuar, sipas atij, asnjë nuk i ngjanë Ibrahim Rugovës.

Share Messenger

Më të lexuarat