Volkswagen testohet me gjoksin e kësaj loçke

Share Messenger

Kësaj radhe kemi një test shumë interesant të kësaj veture.

I tillë është edhe testimi i VW Arteon nga një ngasës entuziast i këtij modeli i cili ka gjetur një mënyrë veçantë për testim.

Ai ka zgjedhur të dashurën e tij Ukrainase e cila provon të gjitha hapësirat e veturës.
Volkswagen Arteon është modeli pasardhës i Volkswagen Passat CC dhe në Gjermani shitet me një çmim prej rreth 50,000 Euro. Ky çmim është për modelin bazik me benzinë.

 

Share Messenger

Më të lexuarat