Video kur Trump dhe Kim Jong Un shtrëngojnë duart për herë të parë

6 Shares Share Messenger

U zhvillua takimi historik mes Trump dhe Kim jong Un. Në bisedat e para të takimit dy liderat i vunë theksin kalimin të së shkuarës, situatave negative.
Në një ditë historike, Donald Trump parashikoi një “marrëdhënie të frikshme”, ndërsa Kim Jong-un bisedoi rreth tejkalimit të paragjykimeve të vjetra.

Kliko KETU për të parë videon

 

Share Messenger

Më të lexuarat