Vajza, ja si mund t’i rrisni të pasmet (Video)

6 Shares Share Messenger

Ju duhen vetëm disa minuta në ditë:
Ushtrimet që do ju prezantojmë më poshtë, do ju ndihmojnë të rregulloni edhe pjesën e belit dhe muskujt e këmbëve.

Ndiqini udhëzimet si në video dhe do të vëreni ndryshimet në trupin tuaj.

Shikoni videon:

Share Messenger

Më të lexuarat