Telekomi i Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Universitar “UBT”

Share Messenger

Telekomi i Kosoves ka nënshkruar marrëveshje bashkepunimi me Kolegjit Universitar “UBT”, këtë e ka bërë të ditur përmes një njoftimi në Facebook, drejtori i Telekomit të Kosovës Bedri Istrefi, trasnmeton FishMedia.

Ky është postimi i drejtorit Istrefi në Facebook.

“Sot nënshkruam marrëveshje bashkëpunimi mes Telekomit të Kosovës dhe Kolegjit Universitar “UBT”, ku së bashku me rektorin Edmond Hajrizi, dhe në bashkëpunim me disa nga universitetet më prestigjioze botërore, do të fillojmë me përgatitjen e strategjisë gjithëpërfshirëse për Telekomin e Kosovës, qëllimi i së cilës është identifikimi dhe shfrytëzimi i të gjitha mundësive ekzistuese për zhvillimin e ideve më inovative në tregun e telekomunikimeve në vendin tonë”, ka shkruar Istrefi./FishMedia/

Share Messenger

Më të lexuarat