Serbia po e armatos intensivisht ushtrinë

98 Shares Share Messenger

Ushtria e po pajiset dhe po armatoset intensivisht, sepse ajo duhet të jetë e gatshme që të mbrojë çdo pjesë të territorit tonë si dhe serbët pa marrë para sysh se ku jetojnë, ka thënë ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin.Ai, siç përcjell b92, ka thënë kështu gjatë demonstrimit të armatimit dhe të pajisjeve ushtarake që janë futur në përdorimin operativ të Ushtrisë së Serbisë ose që janë në fazën e testimit.Vulin ka theksuar se Serbia duhet të jetë në gjendje të kryejë çdo detyrë në çfarëdo situate.

“Ne duhet t’i përgjigjemi çdo sfide”, ka përfunduar ai.

Share Messenger

Më të lexuarat