Rihanna është zyrtarisht këngëtarja më e pasur në botë, kjo është pasuria e saj

Share Messenger

Rihanna është këngëtarja më eë pasur në rruzull.

Megjithëse nuk po bën këngë e muzikë të re tash e sa kohë, Rihanna ka arritur që të bëhet këngëtarja me më së shumti pasuri.

Ajo i është përkushtuar biznesit dhe me linjat e saj të grimit dhe veshjeve të brendshme, Rihanna ka arritur të grumbullojë një pasuri prej 600 milionë dollarëve.

Lista e Forbes me top 5 femrat më të pasura në industrinë e muzikës përbëhet nga Madonna në vendin e dytë me 570 milionë dollarë, Celine Dion në vedin e tretë me 450 milionë dollarë, Beyonce dhe Barbra Streisand me nga 400 milionë në vendin e katër dhe Taylor Swift me 360 milionë dollarë.

Forbes’s list of the top five richest female musicians finds Madonna in second place ($570m), Céline Dion in third ($450m), Beyoncé and Barbra Streisandtying in fourth ($400m) and Taylor Swift in sixth ($360m).

Share Messenger

Më të lexuarat