Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa!

9 Shares Share Messenger

Burri jeton me 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa.

Ziona Chana jeton me të gjithë në një ndërtesë 100 dhomëshe. Gratë e tij bëjnë ndërrime për të shkuar në shtrat me të, raporton dailymail.

Duhet të përgatiten plot 30 pula për darkë.
Ai është koka e familjes më të madhe në botë, dhe ai thotë se ndihet i bekuar që ka 39 gra.

Image

Image

Share Messenger