Reagon bashkëshorti i Vjosa Osmanit: Sulme, shpifje, sajime, gënjeshtra, fabrikime e idiotizma kundër Vjosës dhe familjes sonë

Share Messenger

Prindon Sadriu, bashkëshorti i kandidates së LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, ka akuzuar oponentët e kësaj të fundit për garë jo fer në zgjedhjet e 6 tetorit. E ka vënë gishtin drejt Agim Bahtirit të Vetëvendosjes, duke thënë se një portal i financuar nga ai ka fabrikuar gënjeshtra edhe në ditën e zgjedhjeve.

“Sulme, shpifje, sajime, gënjeshtra, fabrikime e idiotizma. Nuk u la gjë pa u përdorur kundër Vjosës, mua dhe familjes sonë nga dy anët e bolshevikëve. Bolshevikët në publik atakonin njëri tjetrin, ndërsa natën skutave fabrikonin lajme të rreme, shpifje. Gjithat kundër Vjosës. Kundër saj, sepse pikërisht te ajo shihnin rrezikun nga humbja e thellë. Prandaj edhe u bënë bashkë”, ka thënë Sadriu, në një postim të tij në Facebook.

“Nuk heshtën as gjatë heshtjes zgjedhore, të shtunën e të dielën. Për heshtje nuk brengosej as një pseudoportal i financuar nga Agim Bahtiri i cili nuk la gënjeshtër pa fabrikuar ditën e zgjedhjeve dhe një ditë para saj, duke thyer çdo normë të demokracisë e kodit elektoral. U fabrikuan video montazhe, foto montazhe e çka jo tjetër. Temë negative nëpër medie u bë edhe fakti se unë nuk kisha votuar në të njëjtin vend votim sikur Vjosa. Kjo u bë pikërisht ditën e zgjedhjeve. Deri aty shkonin metodat stasiane të sulmeve të oponentëve”, ka thënë më tej ai.

Sipas tij, kush do që i interpreton këto zgjedhje si garë fer, është larg të kuptuarit të nocionit dhe sistemit të demokracisë.

“Këso ‘fitore’ nuk i bëjnë nderë asnjë partie. Fushata e ulët dhe denigruese e mbushur me fabrikime dhe gënjeshtra është shqetësuese për cilëndo parti që synon pushtetin. Kosovës i duhet shembull i vlerave më të larta të demokracisë dhe i mirësjelljes, jo shembull i ardhjes në pushtet pa zgjedhur mjete e duke shkelur mbi të tjerët”, ka thënë ai. “Bolshevizmi është sëmundje! Unë BESOJ në një Kosovë ndryshe nga kjo që kemi. Pa bolshevikët!”, ka thënë më tej.

Share Messenger

Më të lexuarat