Presidenti Rugova bënte pritje madhështore për liderët Amerikan dhe të shteteve më të fuqishëm të botës – Pamjet

395 Shares Share Messenger

Ardhja e zëvendëspresidentit amerikan, Joe Biden, në Kosovë nuk është vizita e vetme e zyrtarëve të lartë amerikanë. Dhe pritjet e presidentit Ibrahim Rugova ishin të mrekullueshme.

Në Kosovë ndër vite kanë ardhur shumë liderë të shtetit më të fuqishëm të botës,transmeton FishMedia.

Ata gjithmonë kanë rikonfirmuar mbështetjen e tyre për popullin kosovar.

Share Messenger

Më të lexuarat