Pacolli thotë se vëllai i tij në Qeveri ‘s’ka pas nevojë me fol hiç’ për flamurin

7 Shares Share Messenger

Debati rreth vendosjen së flamurit shtetëror në hyrje të Prishtinës, ka ngjallur shumë reagime.

Akuza dhe kundër akuza, ka pasur si nga ana e zyrtarëve qeveritarë, po ashtu edhe të atyre të Komunës së Prishtinës.

Madje, në këtë debat ishte përfshirë edhe zëvendëskryeministri, Behgjet Pacolli, i cili kishte kritikuar komunën e Prishtinës për këtë çështje dhe kishte kërkuar nga kjo e fundit vendosjen sa më parë të flamurit shtetëror në këtë vend.

Behgjet Pacolli kritikon publikisht vëllanë e vet

E, kjo kritikë e Pacollit, ishtë bërë edhe ndaj vëllut të tij, Selimit, i cili është nënkryetar i kryeqytetit.

Insajderi ka kontaktuar me Selim Pacollin, i cili gjithë këto reagime i ka quajtur të kota. Madje edhe të vëllaut të tij, zëvedëskryeministrit, Behgjet Pacolli.

“S’ka pas nevojë me reagu as ai (Behgjet Pacolli), e asnjë zyrtarë tjetër i qeverisë”, ka thënë Selim Pacolli.

Madje, për të, këto reagime janë bërë nga mosdija rreth kësaj çështje.

“Ata si duket nuk e kanë pasur njohuri për këtë ështje. Janë vetë organet shtetërore, duke filluar nga qeveria e Kosovës, që që merr vendim për vendosjen apo jo të simboleve shtetërore. Nuk ka qenë dhe nuk është kompetencë e Komunës. Kërkesa ime është që ata ta bëjnë një kërkesë për vendosjen e një shtize të re tek ai vend, dhe ne si komunë do e marrim vendimin sipas planit urbanistik”, ka thënë nënkryetari i Prishtinës, Selim Pacolli.

Share Messenger

Më të lexuarat