Obama si ‘Babadimër gëzon fëmijët e sëmurë, gjesti i tij merr përkahje botërore

590 Shares Share Messenger

Ish-presidenti i ShBA’së, Barack Obama, kësaj radhe ka zgjedhur ta lë anash politikën, dhe të gëzojë disa fëmijë të shtrirë në spital.

I veshur si babadimër, Obama vizitoi njërën nga qendrat spitalore të fëmijëve në Washington DC, të cilët janë shprehur shumë të lumtur kur panë ish-presidentin.

Përveç kësaj, Obama interpretoi edhe këngë të Krishlindjeve bashkë me mjekët, infermierët e punëtorët të tjerë në spital.

‘Si baba i dy vajzave, mund të imagjinoj situatën në t ëcilën janë mjekët dhe infermierët për tu kujdesur për këta fëmijë… kjo është gjëja më e rëndësishme tani’, ka thënë Obama.

Merry Christmas and happy holidays to the extraordinary kids, families, and staff at Children’s National. And thanks for humoring me as your stand-in Santa.

Thank you @BarackObama for making our patients’ day so much brighter. Your surprise warmed our hallways and put smiles on everyone’s faces! Our patients loved your company…and your gifts! https://www.instagram.com/p/BrlZliwBD8e/ ❤️ #HolidaysAtChildrens #ObamaAndKids

Kujtojmë se ish-presidenti akoma jeton në Washington, ndërsa suprizat e tij në fundvit për fëmijët e sëmurë, tashmë janë bërë traditë.

Share Messenger

Më të lexuarat