Novi Pazari mbushet me flamuj kuqezi dhe të UÇK’së, befasohen Serbët (FOTO)

Share Messenger

Qytetarët e Novi Pazarit të Serbisë u befasuan sot kur e panë që qendra e qytetit u pushtua nga flamuj kombëtarë shqiptarë, njerëz të veshur me uniforma ushtarake shqipatre dhe flamuj të Uçk-së tek objekti i hotelit Vrbak dhe objekte të tjera, shkruan sandzacke.

Megjithatë, këtu bëhet fjalë për skenarin e filmit “Rat race”, i cili xhirohet nga shtëpia filmike beogradase dhe  për çka është përzgjedhur Novi Pazari  ta luajë rolin e Prishtinës së viteve 90’ta.

Udhëheqja e qytetit ka paralajmëruar qytetarët për xhirimet, për vendin dhe kohën se kur do të ndodhin ato.

 

Share Messenger