Nga neser, aeroporti “Adem Jashari” me dy linja shtesë për Frankfurt dhe Vjenë

Share Messenger

Nje sezone dimerore e suksesshme sapo ka filluar ne ANP ‘Adem Jashari’ duke sjelle fluturime shtese per dy qytetet te medha sic jane Frankfurti dhe Viena.

Nga data 17 Dhjetor 2019 kompania ajrore Eurowings fillon fluturimet per dhe nga Frankfurti dy here ne jave gjate sezones dimerore 2019 per te vazhduar me tej me fluturime tri here ne jave gjate vitit 2020.

Nderkaq vetem nje dite me vone me 18 Dhjetor 2019 kompania low cost Wizz air do te filloj me fluturime per ne destinacionin e Vienes. Kjo kompani do te filloj fluturimet tri here ne jave gjate sezones se vitit 2019 nderkaq kater here ne jave ne vitin qe vie.

Share Messenger

Më të lexuarat