Nëna e Rita Orës tepër në formë – në fushatën kundër kancerit

Share Messenger

Vera Ora ka vazhduar me fushatën e saj kundër kancerit të gjirit

Kujtojmë se ky muaj deri në muajin e ardhshëm do të këtë fushata të tilla kundër kancerit të gjirit dhe Vera është njëra prej tyre që do të jetë e pranishme në shumicën prej tyre.

“Në event si ambasadore për përkrahjen e grave me kancer të gjirit. Kanceri i gjirit parandalohet”, ka shkruar Vera.

Kujtojmë se Vera ka mbajtur fushata kundër kancerit të gjirit edhe në Kosovë, derisa ka qenë vazhdimisht e angazhuar si ambasadore për mbrojtjen e grave nga ky top i kancerit.

Share Messenger

Më të lexuarat