Motra e David Beckham në varfëri, ja cfarë bën për të mbijetuar

19 Shares Share Messenger

Motra motra e David Beckham, Lin Beckham-Biggs jeton në varfëri, ajo shet gjëra të vjetra për të mbijetuar përmes rrjeteve sociale.

Për këtë skandal po shkruan e gjithë Anglia dhe po pyesin se si është e mundur?
Edhe pse familja Beckham ka shpenzuar 30 mijë funta për vitin e ri, motra e tij shet rrobat e vjetra dhe e përdorur këtë teknikë për të mbijetuar.

Megjithatë marrëdhëniet familjare në familjen Beckham nuk ishin gjithmonë të tilla. Davidi i bleu motrës një shtëpi në fillim të viteve 90, e cila ka një vlerë prej disa qindra mijë paundësh. Pas martesës së saj me Colin, motra iu martua me Kevin Biggs, i cili më vonë u burgos, kështu që ajo duehshte të shiste shumë gjëra, makinë, teknikë, dhe kështu me radhë për të jetuar. Sidoqoftë, David Beckham është në marrëdhënie të mira me motrën dhe nënën e tij më të vogël.

Share Messenger

Më të lexuarat