Lajm i gëzueshëm: Emiri i vogël u shërua nga kanceri

1136 Shares Share Messenger

Emir Buza, djaloshi 9 vjeç, që ka qenë i sëmurë nga lloj i rrallë i kancerit të gjëndrave limfatike është shëruar.

Këtë lajm të gëzuar për djaloshin nga Visoko e Bosnjës e ka publikuar babai i tij, Almir Buza.

‘Duam t ‘ i urojmë të gjithëve 2019Shume shendet, dashuri, lumturi dhe mbi te gjitha.Tek ne data e sotme do të mbetet thellësisht e gdhendur në jetën tonë.. 02.01.2019.Këtë mëngjes kemi marrë lajme te mira.. doktorët konfirmuan se Emiri ynë u shërua me sukses’, ka shkruar ai në Facebook.

Teksa tutje, babai i Emirit i ka falenderuar të gjithë ata që kontribuan për shërimin e të birit

Emiri i vogël falë humanitetit të njerëzve të mirë, ka udhëtuar në Turqi ku edhe është shëruar.

Share Messenger

Më të lexuarat