Kur Vullnet Sefaja këndonte shqip dhe me veshje kombëtare në Serbi

Share Messenger

Artisti Vullne Sefaja është një prej këngëtarëve më të veçantë të skenës, i cili edhe pse vazhdon të jetë larg muzikës, ende pëlqehet dhe kujtohet për hitet e tij të vjetra.
Në vazhdën e shumë imazheve dhe videove të së kaluarës që publikohen në rrjetet sociale, një gjë e tillë ka ndodhur edhe me artistin në fjalë.

Në rrjetet sociale është publikuar një video, e cila tregon për kohën kur Sefaja ishte i vogël dhe këndonte në një nga festivalet e organizuara në Serbi.

Edhe pse ishte në territorin që kundërshton fuqishëm çdo hap para të shtetit kosovar, ai kishte kënduar shqip në atë kohë, gjersa interpretimin e kishte bërë i veshur me tesha kombëtare.

Ai ishte prezantuar nga një moderator serb në gjuhën serbe, teksa i rrethuar nga fëmijët e tjerë, ai këndon këngën e tij në gjuhën shqip.

https://web.facebook.com/ardita.syla.50/videos/2253115024719614/

Share Messenger

Më të lexuarat