Krimineli Sheshel ishte fshehur për 5 orë në kishë më qëllimin e vetëm për të takuar Putin

Share Messenger

I dënuari për krime lufte radikali serb Vojslav Sheshel, një adhurues i çmendur pas Rusisë, kishte bër gjithëçka për të takua idolin e tij, kriminelin Vladimir Putin.

“Kamarritur të futem në Kishën e Beogradit, pesë orë arrita të fshihem në një depo rezervë ku ka pajisje ventilimi. Isha ulur në një karrige druri dhe unë u dehidratova nga nxehtësia, goja ime ishte e tharë, unë mërmërita … Nuk munda të dilja, sepse kishte shumë policë, BIA,FSB dhe rojet e sigurisë ruse. Vetëm kur kryetarët e kryenin punën në kishë, papritmas u shfaqa si një fantazmë. Të gjithë u mahnitën”, thotë Shesheli, duke shtuar se Putini e njohu menjëherë.

Share Messenger

Më të lexuarat